logotip cassadigital.cat
| h

cineclub 8imig


MACCA 2013: el nou format funciona

Enguany la MACCA el festival de cinema d'animació que cada any organitza el cinclub vuitimig de Cassà presentava una sèrie de novetats que van ser molt ben acollides i que fan preveure un bon futur per a aquesta proposta cultural local que es dóna cita al nostre poble el primer cap de setmana de febrer. Cal destacar la bona acollida que va tenir entre els convidats la sessió de websèries gironines. Hi van assistir els màxims responsaables de totes 5 sèries, que van tenir l’oportunitat de conèixer-se entre ells i intercanviar experiències, en una trobada que van agrair molt.
Llegir més

lectures 1075 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: cineclub, macca, 2013,Una MACCA d'altura

Satisfer la nostra curiositat i passió cinèfila; proposar activitats per transmetre-la als altres; donar-li una empenteta a la vida cultural i social local; és clar, també fer una cervesa al Centre Recreatiu per parlar de tot i de res, amb l’excusa de preparar els actes. Són molts els al•licients que els del 8 ½ trobem a la nostra ja llarga (encarem els 21 anys, escolta!) militància cineclubista, i que es concentren molt especialment en la preparació de la Mostra d’Animació i Curtmetratges de Cassà, la novena edició de la qual celebrarem entre el 5 i el 8 de febrer.
Llegir més

lectures 1212 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: cineclub, videojocs,A les fosques i a la fresca

 Quina gran lliçó de cinema, i sobretot de cultura, ens va donar el documentalista Antoni Martí en el transcurs de la darrera edició de la mostra A Reveure. La seva xerrada sobre la importància de la preservació del patrimoni cinematogràfic va ser d’una didàctica excel·lent, una forma amena de conèixer o redescubrir el gran valor que el temps ha donat a les imatges dels precursors del cinema de les nostres comarques, i una bona raó per continuar endavant amb la nostra tasca.
Llegir més
1


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns