logotip cassadigital.cat
| h

Club Tennis Cassà
Matinal de solidaritat

  Era el dia de la Marató. Encara estava clarejant, li costava ja que els núvols i la boira ho impedien, quan en Joan i en Miquel  arribaven al club per començar  a prepara-ho tot. Primerament encendre el foc  per tenir el caliu a punt i coure després les botifarres de l’esmorzar. Posteriorment tot  l’altre parament . Calia que tot estigués  al seu lloc per quan arribessin els jugadors i jugadores.
Llegir més

lectures 1007 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: esportsComencem un nou curs tennístic

 TORNEM A COMENÇAR                                                               Després del parèntesi estiuenc retornem a la normalitat. Les vacances del mes d’agost a l’ Escola una vegada finalitzat el casalet d’estiu del juliol han servit per recuperar ànims, forces i renovar il·lusions pel curs que comença al mateix temps que l’escolar.
Llegir més

lectures 980 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: esportsCampionats tennis i pàdel

El dissabte de la Festa Major, tal com estava programat, va tenir lloc la final del torneig  de tennis. Després d’unes setmanes de competició en els diferents grups i de les eliminatòries corresponents, arribaren a la final l’Amador Repiso i l’ Ishard Nicolau, dos jugadors que durant tot el campionat es van mostrar els més regulars. Amb antelació semblava una final ajustada i així va ser durant tot el partit.
Llegir més

lectures 1106 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: esportsCAMPIONAT PÀDEL

A mitjans de desembre es van celebrar sense cap contratemps meteorològic quasi totes les finals en les diferents categories. Les que falten ho faran passat festes. El temps doncs va acompanyar i es veieren uns partits força competits i molt interessants. Es nota el progrés que van fent  tots i totes  en aquest esport.
Llegir més

lectures 1407 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: esports


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns