logotip cassadigital.cat
| h

Colla Excursionista Cassanenca


La nocturna –diürna al Matagalls i pujada al Taga.

Tal com havia fet altres hiverns, aquest any La Colla organitzava pel dia set de febrer una sortida nocturna amb lluna plena a Vallter per pujar al pic de Bastiments. Aquest cop, però, els que estàvem animats a aventurar-nos pel Pirineu de nits al mig de la neu vam haver de desdir-nos-en el dia abans: aquella setmana havia nevat molt i la tramuntana que bufava feia que el risc d'allaus fos considerable. Així doncs, la nocturna va haver de quedar ajornada fins a la propera lluna plena, esperant millor temps.
Llegir més30a marxa de primavera... per fi, la pluja!

Poques dites més certes que aquella que diu que mai plou a gust de tothom. Després d’una tardor i un hivern eixuts com no es recorda, la pluja feu acte de presència el segon cap de setmana de maig. Sota un cel amenaçador es feu la senyalització amb guix el matí del dissabte, dia 10 de maig. I a la tarda, just a l’hora convinguda –les cinc- per marcar el camí amb cintes, el cel obrí l’aixeta. I de quina manera! Semblava talment que la natura pretenia recuperar el temps perdut; els set companys que portàrem a terme la tasca, vam copsar tot un diluvi.
Llegir mésLa «Colla menuda» es va fent gran

El passat 30 de març vam anar d’excursió per quarta vegada amb la «colla menuda». A les nou sortíem de l’institut un grup de pares amb la mainada. N’hi ha de tan petits que tot el camí l’han de fer a coll. Altres, però, el fan dues vegades: amunt i avall, saltant, corrent, cantant o jugant amb els amics de col·legi o els que han fet en aquestes sortides. Tenim un guia de luxe, l’Eloi Madrià, que ens explica fil per randa les característiques del terreny que trepitgem.
Llegir més
1


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns