logotip cassadigital.cat
| h

Col·legi La Salle


Activitats del mes de desembre

 Des de primers de desembre, al col·legi La Salle  teníem el  pessebre i l’arbre nadalenc posats al passadís. Un arbre molt original, fet amb oueres pintades de color verd que formen les branques i un pessebre que enguany vam voler que fos diferent del que fèiem els últims anys: algunes capses de cartró enganxades a la paret amb figures de plastilina, que van fer els alumnes de P5,  que representen diverses escenes del pessebre feien patxoca de veritat! Rebem els patges reials.
Llegir més

lectures 1270 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: nadal, pastorets,Els 50 anys dels gegants de Cassà també són protagonistes del Carnestoltes

…I el rei Carnestoltes va entrar per sorpresa a l’hora de fer files a les tres de la tarda. No ens l’esperàvem fins una mica més tard però aquest any ens va voler sor-prendre i ho va aconseguir. La seva vesti-menta era molt especial i lluenta. La seva màscara, d’un color daurat, li donava un aire majestuós i misteriós al mateix temps. Ens va convidar a anar de seguida a les classes a posar-nos les disfresses per sortir al pati i començar a ballar i fer gresca.
Llegir més

lectures 2705 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: salle, carnestoltes,Un final de curs atapeït d'actes

El mes de juny normalment sempre és un mes atapeït d’actes. Aquest any no ha estat una excepció. A més s’ha afegit el comiat del director que durant nou anys ha estat al front de la nostra escola, el germà Solsona que s’acomiada amb un important bagatge de feina ben feta a tots els nivells. El nou director, el germà Joan Casas té un repte important a partir del mes de setembre. Li desitgem tota la sort el món. FESTIVAL MUSICAL El Festival de Primària i d’ESO han estat dos dels actes important que s’han fet a l’escola durant aquest mes.
Llegir més

lectures 1779 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: salle, fetsival, solsona,Un munt d'experiències a la recta final

Entrem a la recta final i tenim un munt d'experències per comentar d'aquestes jornades prèvies a la cloenda del curs escolar: des del festival infantil al viatge a París dels alumnes de 4t d'Eso passant per colònies i activitats diverses en tots esl cicles... Donem-hi un cop d'ull Festival artístic amb qualitat A finals de maig va tenir lloc el tradicional Festival Artístic en el que els protagonistes són els nens i nenes d’Educació Infantil.
Llegir més

lectures 3675 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: final de curs, festival,
1


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns