logotip cassadigital.cat
| h

Escola Municipal d'Art
Activitats del mes de desembre

  El Gravat Definir l’Art d’una manera exacta i precisa és molt difícil, i qualsevol intent de resumir-ho en una breu frase, no aconseguiria donar-hi la seva veritable dimensió. El que sí que penso, tot i no ser res de nou, sinó quelcom que he llegit i sentit milers de vegades, és que l’Art és un mitjà de comunicació. Un de molts mitjans que l’home ha utilitzat per transmetre.
Llegir més

lectures 1124 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: nadalCICLE JOVIART CASSÀ, AMB EL FOTÒGRAF ÀLEX SALCEDO

  El Cicle JOVIART CASSÀ us proposa una nova exposició que s’inaugura el dissabte 22 de desembre i que es podrà veure fins l’11 de gener a la Sala La Coma.
Llegir mésFi de curs a l'Escola Municipal d'Art

Molt sovint ens trobem que la Festa Major ens marca la proximitat del final de curs, però aquest any ens hem trobat que després de la Festa encara ens quedava per córrer una llarga recta final. De fet encara no estem de vacances perquè durant aquest estiu hem proposat una sèrie d’activitats que ens acompanyaran amb un sentit lúdic i creatiu. No podem oblidar de remarcar que l’activitat més important organitzada des de l’Escola aquest any ha estat la celebració del XXV aniversari del Concurs de Colors sobre l’Asfalt, amb el suport de la Regidoria de Cultura.
Llegir més

lectures 1143 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: art, pintura, torrent,
1


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns