logotip cassadigital.cat
| h

FDC patinatge


Activitats del mes de desembre

 Com a cloenda de la temporada 2012 i abans de les vacances de Nadal, el 21 de desembre es va fer el festival de Nadal amb diferents actuacions en les que, tant els patinadors que acaben de  començar aquest setembre com els més veterans, van poder demostrar-nos les seves dots. Tot i ser un divendres  a les 18.30h de la tarda molts familiars i  amics van poder gaudir relaxadament dels diferents balls dels nostres patinadors, del repartiment del detall nadalenc i de la posterior xocolatada amb un munt de coques casolanes i melindros.
Llegir més

lectures 1204 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: patinatgeFestival de patinatge a vidreres

El diumenge 8 de març vam estar convidats pels nostres veïns de Vidreres en el seu primer festival de patinatge artístic. Com en els darrers festivals van representar en nostre club les components del grup Pacman parodiant els famosos “comecocos”. Van ser l’Ainoa Zamora, Marta i Anna Sureda, Carla Prat, Sandra Mesa, Iona Serra, Judit Cullell, Marina Serra, Jinli Huertas, Amanda Bordas i Aina Rodriguez.
Llegir mésLa Festa Major es vesteix de patinatge de gala

Dins del programa de la Festa Major, s’ha organitzat el Festival de Patinatge Artístic. Hi va haver molta afluència de públic, que va gaudir, creiem, d’un bon espectacle. Volem que aquest sigui un escrit de reconeixement: En primer lloc a les patinadores del nostre club, per les seves hores d’esforç i entrenament, preparant l'obertura i la cloenda del festival així com els balls de conjunt. PACMAN, CARA-MELS PEZ, BARBAPAPAS I ENGRANATGE i els balls individuals de les nostres patinadores de campionats individuals: la Paula Barnés, l’Eva Torrent, l'Elisabet Osuna i la Judit Vegas Als entrenadors i entrenadores: Jordi Dalmau, Laura Canyet, Sandra Casadevall, Laura Torrent i Eva Torrent, per les idees, les coreografies i les hores de dedicació als nostres esportistes.
Llegir més
1


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns