logotip cassadigital.cat
| h

Guspira teatre


Guspira Teatre emprèn la temporada tardor-hivern.

Després de l’estrena de la nostra darrera obra, Sopar Fred, a finals de febrer d’enguany, ja teníem ganes de tornar a “parar taula” i hem estat treballant durant les darreres setmanes perquè així sigui. Arranca doncs la “gira” tardor-hivern de Guspira Teatre que ens durà pels següents escenaris: - 22 de novembre 2014 a Caldes de Malavella. (Memorial Emili Bota)  http://www.caldesdemalavella.cat/noticies/18a-mostra-de-teatre-amateur-emili-bota-caldes-de-malavella - 30 de novembre 2014 a Sant Feliu de Pallerols.
Llegir mésSopar Fred, éxit a Cassà i a Santa Coloma...seguim "fent bullir l'olla"

Després de més d’un any d’assaig, el dissabte 22 i el diumenge 23 de febrer Guspira Teatre vam tenir el plaer de poder-vos servir el nostre Sopar fred, una adaptació de Rope de Patrick Hamilton, que Alfred Hitchcock va portar al cinema amb el seu film La soga. Tots els mesos de treball van quedar sobradament recompensats després de l’acollida que vam tenir al Puig d’Arques. L’obra, amb tocs d’humor negre i diàlegs enginyosos, és un repte per tots nosaltres, ja que l’absència d’acció trepidant o de canvis d’escenari ens obliga en tot moment a vetllar perquè no decaigui el ritme i per mantenir vives la ganes de seguir sopant.
Llegir mésGuspira Teatre us convidem a un sopar molt especial, informal però especial

“El crim és, o hauria de ser, un art. Potser no un dels set establerts, però un art al cap i a la fi.” (Rupert) “Matar pel plaer de matar pot resultar tan reconfortant com la passió de crear.” (Brian) Fins a quin punt cal prendre’s les paraules seriosament ? Fins a quin extrem es poden dur els raonaments? Sopar fred és molt més que la resposta a tot això, només cal venir per comprovar-ho. Quan un grup d’amics es troben per sopar no s’imaginen quins secrets s’amaguen dins la ment dels amfitrions i dintre l’arca que presideix la sala d'estar.
Llegir mésTERRA BAIXA: Homenatge a Narcís Negre, en "Siset"

 Terra Baixa: Homenatge a Narcís Negre, en “Siset” Ja fa una mica més de mig any que ens va deixar en Narcís Negre, en “Siset”. Un home de teatre, sens dubte. Durant una bona pila d’anys va formar part del Grup de Teatre Cassanenc, entitat que va veure a en “Siset” en el paper d’actor, de director i de president. Era un home cabut, però amb molt sentit de l’humor i sempre a punt per convertir les situacions quotidianes de la vida en petites farses teatrals.
Llegir mésNo vols Préssec? doncs dues tasses!!

Semblaria que hem equivocat el refrany, i és cert, però tot té una explicació! I és que Préssec en almívar, l’obra que Guspira Teatre estem representant actualment, es va endur dos premis Rafael Anglada. El passat 12 de març, a Santa Coloma de Farners i en el marc del concurs de teatre amateur Rafael Anglada, les fantàstiques interpretacions de la Carmina Rabassedas i de la Marta Tarrés en els seus papers de Sor Maria dels Àngels i Sra Pilar Morell van ser guardonades amb el segon premi a la millor actriu protagonista i amb el segon premi a la millor actriu secundària respectivament.
Llegir més


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns