logotip cassadigital.cat
| h

IES


Activitats del mes de desembre

 Ja hem començat un any nou ple de bons desitjos i d’esperança tot i que el panorama general no sigui gens engrescador. Per part de l’INS, ens queda encara per explicar les activitats del mes de desembre.  El diumenge 16 l’institut va participar en la Marató de TV3 que aquest any estava dedicada a la lluita contra el càncer. Els alumnes van pintar uns taps de suro (proporcionats per l’empresa Francisco Oller) amb els diferents colors que identifiquen els diferents tipus de càncer.
Llegir més

lectures 1257 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: institutEsquiades de 2n i 4t d'ESO

L’Esquiada de 4 d’ESO Entrem en contacte amb en Pere Aguilar, professor que va acompanyar el grup de quart que van anar a la neu mentre la resta estaven d’intercanvi a Alemanya. Ell va aconseguir que la Gemma i la Núria ens expliquessin, a la seva manera, tot allò que es va viure aquella setmana de febrer. El bon humor i bon rotllo per part de tothom, les corredisses pel passadís de l’hotel, la xerrameca a les habitacions, les lleganyes als ulls a les vuit del matí, aquelles caigudes de cul i de cara per les pistes d’esquí de la Cerdanya, el fred i la neu però també tanta calor humana.
Llegir més

lectures 3755 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: ies, institut, esquiada,Substitució: Joan Domènech Gurt

Ja dèiem en la darrera crònica del més de Gener que en Josep Vilallonga ens deixava pel que resta de curs. Una comissió de Serveis per preparar material de suport de la seva especialitat. Doncs bé, el Departament ens envia per a encarregar-se de les classes vacants en Joan, dels Hostalets d’en Bas, un bonic poblet d’uns 250 habitants de la Vall d’en Bas, al cor de la Garrotxa. Va estudiar Història i Hª de l’Art a Girona.
Llegir mésXIII Jornada d’Orientació Universitària i Professional

El dissabte 28 de febrer al mati la coordinació de Batxillerat va organitzar un total de sis taules informatives sobre diverses activitats professionals dirigides sobretot als alumnes que fan batxillerat, però també als de 4t d’ESO que ho desitgessin. Les taules i els ponents corresponents de cada una van ser: 1) SANITÀRIA, formada perQuim Solà (metge pediatre)Montse Dorca (infermera)Francesc Guilayn (fisioterapeuta)Marcel Morales (veterinari)Jordi Esteve (farmacèutic) 2) COMUNICACIÓ, formada perMireia Esteve (relacions públiques)Laura Fanals (periodista)Elvira Roig (publicista)Rosa Estopa (filòloga lingüista) 3) C.
Llegir més

lectures 1393 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: ies, institut, orientació,Primer d’ESO. Treball de Síntesi: Jornada de mobilitat

Els de primer d’ESO van fent, van fent ..., el treball de síntesi. Ara s’ha muntat l’exposició de les Vies verdes que entre d’altres coses ha servit per treballar el tema, a partir d’un qüestionari preparat per l’E.Docent. I paral·lelament es va fer la Jornada de Mobilitat que va consistir en recórrer el carril bici entre les estacions de Cassà i de Llagostera i anar a dinar posteriorment a Sant Vicenç d’Esclet.
Llegir més

lectures 1466 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: institut, ies, llagostera,


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns