logotip cassadigital.cat
| h

Llar d'infants Taps
Activitats del mes de desembre

 Ja ha arribat el desembre, per  a nosaltres un dels mesos més divertits de l’any, ja que està ple de sorpreses i emocions!!! Vaig arribar a l’escola carregat amb un pot metàl·lic i no sabia el que en sortiria. Amb l’ajuda de l’educadora , el vam guarnir amb gomets rodons i de diferents colors, que de vegades se’ns enganxaven als nostres dits! També hi van enganxar  una  cançó que deia: «Repica que repica, repica el tabalet.
Llegir més

lectures 1213 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: llar, taps,El rei Carnestoltes

Hola cassanencs! Som els nens i nenes de la llar d’infants Taps i volem explicar-vos que aquest mes de febrer hem tingut la visita del rei Carnestoltes. Un dilluns al matí vàrem sentir el timbre i quina sorpresa al obrir la porta: era en Carnestoltes!!! Feia goig amb el seu vestit de color vermell amb rodones daurades, la seva corbata, el seu barret de molts colors i, com que feia fred, també duia un guants de color negre. Va entrar fins a la sala polivalent on estàvem jugant tots el nens/es de P2 i alguns dels nostres companys i companyes no es van posar gens contents, tot al contrari, van plorar.
Llegir mésEls de P2 ens introduïm en el món dels racons

 Aquest mes us hem d’explicar, novament, moltes coses. Hem fet moltes activitats i sortides. Fins i tot vam rebre la visita de nens i nens de primer i segon de primària del CEIP “Puig d’Arques”. Ens van cantar i ballar diverses danses. Un cop finalitzada la seva demostració els ho vam agraïr cantant-los algunes cançons. També hem començat a treballar per racons. Hem treballat els següents: El restaurant, la botiga i el supermercat, el metge, el mecànic, el pintor, els titelles, les disfresses i la perruqueria i maquillatge.
Llegir més

lectures 2396 lectures comentari Cap comentari


Etiquetes: llar, racons p2,De la Firatast a la Festa Major

Hola a tothom! Ja tornem a ser aquí, els nens/es de la llar d’infants Taps, per fer-vos cinc cèntims del que hem fet aquestes setmanes. La primera setmana de maig ha estat diferent a la resta del curs, ja que, tota l’escola, hem fet un taller anomenat « FIRATAST». Us agradaria saber en què consisteix? Estem segurs de que sí que ho voleu saber, així que començarem a explicar-vos-ho. Ara, jugarem al joc de les endevinalles amb el que hem anat realitzant a les diferents aules i vosaltres, els lectors i lectores de la revista, ho haureu d’esbrinar.
Llegir més
1


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns