logotip cassadigital.cat
| h

Oncolliga Cassà
TERCERA DIADA SOLIDARIA

 LES DELEGACIONS SÓN L’AUTÈNTICA FORÇA DE LA FUNDACIÓ ONCOLLIGA GIRONA.  N’hi ha una vuitantena repartides per totes les comarques gironines i agrupen prop de 1.
Llegir mésFesta Major 2015

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} Festa Major 2015   Enguany els amics de l'Entitat Gastronòmica han escollit la Delegació de Cassà de la Fundació Oncolliga Girona per iniciar la col·laboració amb una entitat solidaria aprofitant l'èxit del Vermut Popular del dimarts de la Festa Major, volem donar les gracies a tota la gent que heu col·laborat i molt especialment a l'Entitat Gastronòmica, Els Trefins i a Devissy.
Llegir mésL’Oncolliga i el Club Rotary del Ripollès sumen esforços per la detecció precoç del càncer de còlon

v:* {behavior:url(#default#VML);} o:* {behavior:url(#default#VML);} w:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} L’Oncolliga i el Club Rotary del Ripollès sumen esforços per la detecció precoç del càncer de còlon      La Fundació Oncolliga Girona tenim com a finalitat millorar el dia a dia dels malalts oncològics i dels seus familiars a les comarques gironines, però també, treballem per la prevenció primària del càncer.
Llegir mésGuapes i valentes

 Guapes i valentes Tots tenim el dret d’agradar-nos. Fins i tot quan estem malalts de càncer i, per culpa de la quimioteràpia, perdem el cabell. És un tràngol difícil per a tothom, però especialment per a les dones, per a les quals el cabell significa feminitat, bellesa, identitat. “M’hi mirat al mirall i m’he dit: és que no sóc jo”.
Llegir més


© cassadigital.cat, | qui som | crèdits | avís legal | publicitat | contacta'ns